ALBERT & MÉLINA

Albert Boronat i Miró és nascut a Tarragona, després d’algunes col·laboracions per Catalunya amb 17 anys va decidir marxar cap a França a treballar on durant quasi 20 anys hi ha estat desenvolupant l'ofici.

Ha treballat durant deu anys al costat d’Alain Ducasse a Mònaco, París i Gstaad (Suïssa), va ser cap de cuina d’un dels seus restaurants a la Provença i ha participat en diferents edicions de llibres d’Alain Ducasse així com l’últim volum dels “Grand Livre de Cuisine Tour du Monde” on hi ha vàries receptes seves i la biografia.

Tot seguit va treballar en bistrots de Paris així com a Sous-chef a l’Oustau de Baumanière i més tard en un restaurant de propietat de Jean André Charial de Baumanière a Montelimar on va obtenir l’any 2011 una estrella Michelin. Stages i altres experiències professionals arreu han fet un professional que s’adapta a totes les situacions. Li agrada la cuina on hi retroba els gustos de la seva infantesa, és per això que s’inspira de les dues cuines, francesa i catalana. El respecte del producte, generosa, sincera i contemporània.

Mélina Allair, nascuda a la Bretanya francesa, volia ser joiera, però la dificultat de fer l’aprenentatge en aquest ofici i haver fet alguns extres en el món de la restauració va fer que estudies hoteleria a l’escola Paul Augier de Niça on va començar a treballar a l’Hotel Negresco amb dues estrelles Michelin. Les ganes de continuar en aquesta línia la van dur a Paris on va col·laborar al Ledoyen, Taillevent i a l’Hotel de Crillon. Tot seguit es va incorporar al Grup Ducasse on va descobrir una cuina més tradicional on el respecte del producte és primordial.

Més tard va dirigir les cuines de l’Hotel Miramar a Propriano (França) abans de tornar a París amb el Grup Ducasse. Amb més de quinze anys d’ofici i l’ambició de continuar aprenent va dirigir el restaurant Balthazar – Jéroboam amb una estrella Michelin i un Bib Gourmand. La seva cuina és tradicional francesa amb els perfums del sud de França, una cuina senzilla però alhora ràpidament reconeguda.

2011

Finalista nacional de França en el Concours Création et Saveurs

2010

Finalista Championnat de France de Dessert 2010

2010

Balthazar – Jéroboam (França) 1* Michelin

2009

Bistrot Le Caméléon (Paris)

2008

Motor-Yacht privat Mònaco

2007

Restaurant Oustau de Baumanière 2* Michelin

2003/2007

Colaboracio en llibres del Grup Alain Ducasse:

“Le Grand Livre de Cuisine Tour du Monde Alain Ducasse”

“Toute ma cuisine au barbecue!”

“Coffret les Maisons d’Alain Ducasse”

“Le Grand Livre de Cuisine Méditerranéenne Alain Ducasse”

1998-2007

Grup Alain Ducasse:

Le Louis XV 3* Michelin i

Bar&Boeuf (Mònaco) 1* Michelin

Le Relais du Parc (Paris)

Chlösterli (Gstaad -Suissa)

Le Domaine des Andéols (França)

1996/1997

Restaurant Le Relais du Château (França)

1994/1995

Restaurant Les Fonts de Can Sala de Tarragona

Segon contingut

Restaurant Les Fonts de Can Sala de Tarragona